Paardrijden aan de voet van de Holterberg

 

Of het  om leren paardrijden, ponykamp of een prachtige buitenrit gaat, Manege 'Stal de Eik' heeft voor ieder wat wils. 'Stal de Eik' is schitterend gelegen aan de voet van de Holterberg (onderdeel van het Nationaal park 'de Sallandse Heuvelrug') in Overijssel en bestaat uit een manege en een pensionstal. Het is een kleinschalig en gezellig familiebedrijf, waar diverse takken van paardensport worden bedreven.

Stal de Eik staat bekend om de goede basis voor het paardrijden die er gelegd wordt. Er is een ruime springweide, we organiseren kleinschalige ponykampen, buitenritten, kampdagen en hebben voor de vaste ruiters een recreantenclub. Uiteraard is Stal de Eik ook het adres voor pensionstalling en leuke wedstrijden.
Tevens is het mogelijk de manege af te huren voor bijvoorbeeld trainingen, verjaardagspartijtjes, clinics of andere activiteiten.

De manege is aangesloten bij de FNRS en Stichting Veilige paardensport.

Meer weten?

Heeft u belangstelling voor onze ponykampen, paardrijlessen of activiteiten bij Stal de Eik, stuur dan een e-mail naar Stal@Eik.nl of bel ons: 0548 - 362 833.

Tot ziens!

 

  ponykampen en paardrijden bij Stal de Eik 


Running horse
#FNRS
#KNHS
#Veilig paardrijden
#logo eik

Manege Stal de Eik

Oude Diepenveenseweg 11
7451 CK Holten
0548 - 36 28 33
stal@eik.nl
#Facebook
#YouTube
#Twitter
Sequential Bits
Privacystatement